Klimaanlæg

Rådgivning og udførelse

Nyborg Hansen rådgiver om og udfører opgaver vedrørende klimaanlæg. Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov, og vi vil med glæde hjælpe dig med den næste opgave verørende klimaanlæg. Vi hjælper dig med at finde den rigtige varmepumpe til netop dit behov, og installerer den.

Aircondition/klimaanlæg

Et klimaanlæg giver et sundt indeklima, der skaber større velvære blandt medarbejdere og kunder, og øger produktiviteten. Klimaanlægget behandler temperaturen og fugtigheden, og renser og fordeler luften. Luften bliver renset for svampesporer, pollen, støv og røg med klimaanlæggets filtre.

Du bestemmer selv temperaturen, og kan køle/opvarme rummet efter behov.

Hvis klimaanlægget udvides med ventilation, kan frisk luft udefra blandes med den klimatiserede luft. Resultatet er et godt indeklima, der skaber betingelser for et godt arbejdsmiljø. Der er i vore dage stort fokus på klimaanlæg, og på indeklimaet på arbejdspladser og i boliger.

Varmepumper

Nyborg Hansen hjælper med at finde den rigtige varmepumpe til netop dit behov, og installerer den.

Varmepumper vinder stærkt frem som alternativ til elradiatorer og oliefyr. Hidtil har denne miljørigtige og økonomiske energiløsning overvejende været anvendt i sommerhuse, men nu har ejere af især helårshuse fået øje på varmepumpens fordele.

Der kan være store besparelser at hente. Besparelsen er afhængig af ejendommens størrelse, din nuværende opvarmningsform, og hvor stort dit nuværende forbrug er. Ofte vil varmepumpen dog udnytte energien så effektivt, at du kan opnå op til 50% reducering på varmeregningen. Der ud over er det værd at nævne, at husets værdi stiger, når en varmepumpe installeres.


© 2024 - Design og teknik - LTdata ®